Handelsbetingelser

Nedenstående generelle salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle bestillinger på GlasogFlasker.dk, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem dig som kunde og GlasogFlasker.dk

 

Du handler med
GlasogFlasker.dk ApS
CVR-nr. 36944986
Industrivej 4
6870 Ølgod
E-mail info@glasogflasker.dk
Telefon +45 60 60 66 42

 

Priser
Priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms (ekskl. fragt). Alle priser er dagspriser og opgivet med forbehold for ændringer.

Ved bestilling mindre end DKK 100,- opkræves et håndteringsgebyr på DKK 39,- pr. ordre.

Pallepriserne er under forudsætning af, at pallen kan sendes, som den er. Skal pallen pakkes ned i mindre portioner, er prisen en anden, da det kræver manuelt arbejde og materialer (kasser og mellemlag). 

Emballageafgift

Oplagshavere får vores priser uden emballageafgift, da de selv betaler denne afgift til staten. 

 

Betaling
Du kan betale sikkert med dit betalingskort eller Mobilepay Online. Vi modtager Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Beløbet hæves naturligvis først på dit kort, når varen afsendes.
 
Betaling kan også ske ved overførsel til vores konto i Nr. Nebel Sparekasse:
Reg.- og Konto nr.: 9682-1115782
IBAN: DK1996820001115782
BIC/SWIFT: NRNEDK21
 
Vælger du kontooverførsel afsendes din pakke så snart beløbet er registreret på vores konto - bemærk venligst at der kan gå op til 2 hverdage. Husk at angive ordrenummer på din overførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 
Når din bestilling er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail, der bekræfter dit køb og viser den samlede købspris.

Betalingsvilkår
Fakturabetaling: Ved fakturabetaling fremsendes en faktura til køber, hvor betalingsfristen vil fremgå. Hvis betalingen ikke er modtaget 3 dage efter den aftalte betalingsfrist, fremsendes en rykkeopkrævning på 100 kr.
For sen betaling: Ved for sen betaling pålægges der en rente på 1% pr. påbegyndt måned af det udestående beløb fra forfaldsdatoen.
Påløbende renter: Renterne vil blive pålagt månedligt, indtil det fulde beløb er betalt.

Din sikkerhed er vigtig for os
Efter gældende regler for kreditkortbetalinger på internettet, hæver vi først beløbet på din konto når din ordre afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du, ved ordreafgivelsen, selv har godkendt. Ønsker du at tilføje ekstra varer til din ordre, vil du modtaget et nyt betalingslink.
 
Kreditkortsbetaling håndteres af vores betalingspartner Wannafind for at garantere hurtig og sikker betaling. Al kommunikation foregår krypteret via en Nets-godkendt sikker forbindelse. Vi gemmer på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Oplysningerne er ikke tilgængelige for os, da kortoplysningerne bliver sendt krypteret mellem dig, Nets og dit pengeinstitut. Som kryptering anvendes den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Krypteringen giver meget stor sikkerhed og betyder at dine indtastede kortoplysninger kodes og sendes med et sikkerheds-certikat direkte til Nets.

 

Produktinformation
På GlasogFlasker.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@glasogflasker.dk.

 

Levering
For levering tillægges et beløb til dækning af forsendelse. Beløbet udregnes efter ordrens samlede vægt. Der pålægges et ekstra gebyr ved levering til ikke brofaste øer, som er er fastsat ud fra vores distributør af fragt. 
 
Vi tilbyder levering med Danske Fragtmænd og PostNord (ikke løse glas, pånær WECK) samt muligheden for selv at afhente din ordre på vores lager i Ølgod. 
 
Har du særlige ønsker til levering, så kontakt os på 60 60 66 42 eller info@glasogflasker.dk

 

Leveringstid
Vi ekspederer din ordre hurtigst muligt og leverer normalt indenfor 1-2 hverdage på lagervarer. 

 

Risikoen for varen
Risikoen for varer købt på GlasogFlasker.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på 60 60 66 42 eller info@glasogflasker.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Pakken skal sendes med omdeling til vores adresse, vi anbefaler at sende pakken med Danske Fragtmænd. Pakker leveret til pakkeshop eller pakkeboks vil ikke blive afhentet.
 
Det anbefales ikke at returnere glas og flasker med normal post.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi din betaling for varerne (dog ikke ekstra omkostninger for returnering) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
GlasogFlasker.dk ApS
Industrivej 4
6870 Ølgod
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
GlasogFlasker.dk ApS
Industrivej 4
6870 Ølgod
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos GlasogFlasker.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på Sylteglas.dk er GlasogFlasker.dk ApS. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Som registreret hos GlasogFlasker.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@glasogflasker.dk

 

Copyright
Produktnavne, logoer mv. er registrerede varemærker tilhørende de respektive rettighedshavere.
 
Kopiering af produkter, tekster og billeder fra GlasogFlasker.dk til erhvervsmæssigt og/eller kommercielt brug tillades ikke uden forudgående aftale.

 

Forbehold
GlasogFlasker.dk ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
 
Vi tager forbehold for eventuelt udsolgte varer, tekst- og billedfejl samt prisændringer.

 

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på info@glasogflasker.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
 
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@glasogflasker.dk